Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Herenhof (voorheen Zwarte Markt)

Dit is een project van een projectontwikkelaars.

De Herenhof bestaat uit drie woonlagen, waarvan de bovenste twee bereikbaar zijn via een lift en de trap. De praktisch ingedeelde driekamerappartementen zijn geschikt voor jong en oud. Het binnenhof aan de achterzijde van het wooncomplex wordt ingericht als gezamenlijke tuin. Daarnaast beschikken alle appartementen over een balkon of terras en een eigen buitenberging. Parkeren vindt plaats op openbaar gebied, alwaar ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en toegankelijk vanuit de centrale entree via de trap of lift. Thuisblijven voor een pakketje hoeft niet meer. De Bringme Box in de centrale hal is, naast uw persoonlijke brievenbus, ook geschikt voor het veilig laten bezorgen van uw pakketjes. Ieder appartement is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur waarvan u zelf de kleuren mag bepalen. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. De wanden worden behang-klaar opgeleverd en alle installaties zijn aanwezig. Wilt u een badkamer en suite of zijn er andere speciale wensen? Overleg dan met de aannemer voor de mogelijkheden.

Als appartementseigenaar ben je lid van een nog op te richten Vereniging van Eigenaren.

Kortom een heerlijke appartement om te wonen, dicht bij de centrumvoorzieningen van Slagharen.

Daarnaast worden er nog worden 14 woningen gebouwd in twee rijen van 7 woningen. De woningen worden behangklaar en inclusief luxe keuken en badkamer opgeleverd. De kleur van de keuken mag je als koper zelf uitzoeken en ook in de badkamer en het toilet kunnen er kleurkeuzes gemaakt worden. Kortom: bij ontvangst van de sleutel hoef je alleen nog wanden te behangen en vloeren te leggen, waarna je kunt genieten van je eigen woning.

Wil je meer informatie of zijn er nog vragen, neem dan contact op met Vrieling Makkelaardij:

0523-282528
hardenberg.makelaardij@vrieling.nl